Associació Selva Camerun                                                                                                                      

                                                                                                                                                                       
                       Inici  |  Qui som  Qué fem  |  El Camerun en xifres  Com ens pots ajudar  Agenda  Segueix-nos |  Contacte  | Mediateca    
      Mes Noticies
07..06.2010 ASSEMBLEA EXTRAORDINARIA DE L'ASSOCIACIO SOCI CULTURAL SELVA CAMERUN

El dia 7 de juny del 2010, a la sala d'Actes del Centre Civic Can Deu, Plaça Con`còrdia, num 11 de Barcelona va tenir lloc l'Assemblea Extraordinària de l'Associació Soci Cultural Selva Camerun, per tal d'escollir a la nova Junta Directiva.


Van exercir el seu dret a vot 41 socis que van aprobar per unanimitat la Junta proposada pel president i que és:

President. Miquel Fernández Bieto
Vice President. José Alfonso del Villar Ruiz De La Torre
Secretaria. Maria Angels Arrabel
Tresorer. Manuel Marín Marín

Vocal 1. Mireia Griso
Vocal 2. Ramón Cebrian
Vocal 3. Francesc Casado
Vocal 4. Assela Gómez López
Vocal 5. Angeles Sacristan
Vocal 6. Asel.la Fernández Gómez
Vocal 7. Eva Ortiz Sacristan
Vocal 8. Elisa Salichs Asturias
Vocal 9. Antonio Gómez López
Vocal 10. Miquel Fernández Gómez
Vocal 11. Jordi Piñol
Vocal 12. Joaquim Blanch

El president va voler expresar el seu agraiemnt a tots els membres que durant els primers tres anys han estat formant part de la Junta i que ara no continuant a la Junta, aixi com a tots els que han acceptat formar part de l'actual. 
22.11.08 Sopar Benèfic Associació Selva Camerun

VEURE POSTERL'Associació Selva Camerun ens complau convidar-vos al SOPAR BENÈFIC ASSOCIACIÓ SELVA CAMERUN del proper dissabte 22 de novembre a les 20.30h al CÚBIC de Viladecans, organitzat per la comissió "Viladecans Solidari" en benefici de la nostra associació. Aquest sopar forma part d'una sèrie d'actes organitzats per aquesta comissió a favor del nostre projecte "Aigua potable a Bakou", seleccionat com a "projecte de l'any" d'aquest grup d'entitats.
Us hi esperem!!

VIDEO DEL SOPAR

 

 22.10.08 Presentació associació MOTO FOR PEACE

L'Associació Selva Camerun ens complau comunicar-vos que l'associació MOTO FOR PEACE, associació italiana de policies europeus (amb membres de la Guàrdia Urbana de Barcelona) que combinen els projectes humanitaris amb la passió d'anar en moto, s'ha interessat per nosaltres i la nostra tasca i hem dissenyat conjuntament un projecte de col·laboració de nom "ÁFRICA EN EL CORAZÓN" que veurà la llum el proper mes de febrer que consistirà en un viatge al Camerun on ens ajudaran a transportar un gran volum de material que hem anat preparant durant aquest any (material informàtic, educatiu, sanitari...) i que permetrà:
- crear dues sales d'informàtica a les cases d'acollida de nens i nenes de KENTAJA a Bakou i N'Kongsamba.
- crear una altra sala d'informàtica a l'institut de Bakou.
- crear una consulta odontològica al centre de salut BARCELONA-BAKOU.
- adquirir i traslladar 3 premses d'oli de palma per a les poblacions de Manengole, Loum i M'Bouassoum a través d'APROFER.
- adquirir i traslladar una altra premsa d'oli de palma per a la població de Bakou.
- traslladar material sanitari al centre de salut BARCELONA-BAKOU.

El passat dimecres 22 d'octubre, el president de la nostra associació, en Miquel Fernandez Bieto va ser convidat a Roma per l'associació MOTO FOR PEACE per a la presentació d'aquesta nova col·laboració.
  
Una vegada més, volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta col·laboració i en especial als nostres nous amics de MOTO FOR PEACE.

Página web: http://www.motoforpeace.com/db/

Presentació YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=eY-_ybCKx9w

     05.10.08 Festa de la Interculturalitat de les Corts
    FESTA MAJOR LES CORTSL'Associació Selva Camerun us convida a participar a la Festa de la Interculturalitat de les Corts, el proper diumenge dia 5 d'octubre a partir de les 11.30h a la Plaça de la Concòrdia, dins el marc de la Festa Major de les Corts d'aquest any.  Es tracta d'un passeig per les cultures d'arreu del món de la mà de les entitats de cooperació del districte de les Corts i on l'Associació Selva Camerun hi serem molt presents. Hi haurà danses, tallers, tast i festa!!
 
A més a més, el projecte "Bons veïns, millor barri" recollirà els desitjos de tots els presents dins d'un globus i els enlairarem tots junts.
 
Us hi esperem!!

Descarrega programa.pdf

    CONFERÈNCIA -  L'ENTRELLAÇA, 14 DE JUNY  2008
    Us hi esperem!!L’Associació Selva Camerun serem presents el proper dissabte dia 14 de juny, des de les 10 del matí a l’Entrellaça! a la Plaça d’Europa de Viladecans.
L’Entrellaça! és una jornada que pretén mostrar el valor dels orígens diversos dels viladecanencs amb l’objectiu de fomentar la convivencia i tenir un major coneixement mutu. El diàleg intercultural, la cooperació, el foment de la pau i els drets humans seran el nexe d’unió d’activitats que es programaran durant tot el dia.
L’Associació Selva Camerun hi serem presents per partida triple i és que durant tot el dia ens podreu trobar en un dels tenderols, juntament amb d’altres associacions i fundacions, i a més a més, a la gran Haima hi haurà una exposició fotogràfica de l’Associació Selva Camerun, amb el títol “Camerun: compartim el futur”, gràcies a en Jordi Piñol gran amic de l’associació que va viatjar al Camerun amb membres de l’associació el passat mes de febrer. I finalment, a les 20h també a la gran Haima, l’Entrellaça! i l’Ajuntament de Viladecans ens donen l’oportunitat d’acostar-nos als viladecanencs amb la conferència “L’Àfrica és més que el que veiem a les notícies” a càrrec del president de l’Associació Selva Camerun, en Miquel Fernàndez i Bieto.
Us hi esperem!!
  26.04.08 - 10a MOSTRA D'ENTITAS DE LES CORTS
    Des de l'Associació Selva Camerun ens complau informar-vos que serem presents a la 10a Mostra d'Entitats de les Corts el proper dissabte dia 26 d'abril a la Gran Via de Carles III (entre el carrer Mejía Lequerica i l'Avinguda Madrid) des de les 10 del matí fins les 9 del vespre. Allà ens trobarem amb d'altres entitats del barri per a fer-nos conèixer i compartir una jornada d'intercanvi cultural amb activitats i concerté. L'Associació Selva Camerun estarem situats al costat de l'escenari principal, entre els carrers Mejía Lequerica i la Travessera de les Corts.

Podeu trobar el programa complert de la jornada al següent  enllaç:
    07.03.08 - I CONCERT BENÈFIC ASSOCIACIÓ SELVA CAMERUN
    Església de Santa Maria de Gràcia
c/ de Gràcia (entrada del carrer Gran de Gràcia, davant els “Jardinets de Gràcia”
Divendres 7 de març de 2008, a les 21h.

PROGRAMA:

La Quinta Justa
oboè – clarinet – flauta travessera

Ofèlia Roca Roca, soprano
Helena Ginès Ginès, piano

Gospel Clot Clot, cor de gospel
   
01.01.08  Memoràndum 2007
20.12.07  Primera Assamblea General el proper dia dijous 20 de desembre a les 19.00h a la sala E-3 del Pati Llimona
25.12.2007 Felicitacio de Nadal . Descargar Felicitacio pdf

30.10.2007 de l'Associació Selva Camerun, ens complau informar-vos que a dia d'avui, 30 d'octubre de 2007, l'Associació ja està donada d'alta a la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya, amb el número de registre 35316, així com també, a l'Agència Tributària del Ministeri d'Hisenda amb el número Identificació Fiscal G64698418

30.07.2007  Carta de la Junta de Govern a tots els socis i amics.
19.07.2007  Emotiu acte de presentació de l' Asociació Selva Camerún

Acto fundacional

 

®  Asociació Selva Camerun. Tots els drets reservats. | info@selvacamerun.org |