Associació Selva Camerun
        Inici  |  Qui som  Qué fem  |  El Camerun en xifres  Com ens pots ajudar  Agenda  Segueix-nos |  Contacte  | Mediateca  
 QUI SOM
 
 

L’Associació Selva Camerun va ser fundada com a associació sòcio-cultural i presentada com a tal el 18 de juliol de 2007.
Aquesta associació va veure la llum gràcies al treball d’un grup d’amics i amigues molt coneixedors de la realitat d’aquesta part del Camerun i sensibilitzats vers les dificultats i les vicisituts del dia a dia de les persones que hi viuen. Amb la clara intenció de millorar les condicions de vida bàsiques de les persones que hi viuen vam començar la nostra activitat desenvolupant diferents projectes relacionats amb la millora de les condicions sanitàries de la zona, l’accés a l’educació i l’escolarització de nens i joves i en definitiva, tota una sèrie d’accions encaminades a la detecció i possibles solucions de les diferents necessitats i mancances presents.
En aquest moment, passats els mesos i alguns anys, ens complau comptar amb un número de socis i amics i amigues que ens recolzen en aquesta tasca fent realitat els projectes que desenvolupem. És gràcies a ells que avui som el que som i podem fer el que fem.
A tots i totes, gràcies!

Membres de la Junta de l’Associació Selva Camerun

President: Miquel Fernàndez Bieto
Vicepresident: Alfonso del Villar Ruiz de la Torre
Secretària: Angels Arrabal Digón
Tresorer: Manuel Marín Marín

Vocal 1: Mireia Griso Raventós
Vocal 2: Ramon Cebrián Sans
Vocal 3: Francesc Casado Zubiguel
Vocal 4: Assela Gómez López
Vocal 5: Ángeles Sacristán
Vocal 6: Asel•la Fernàndez Gómez
Vocal 7: Eva Ortiz Sacristán
Vocal 8: Elisa Salichs Asturias
Vocal 9: Antonio Gómez López
Vocal 10: Miquel Fernàndez Gómez
Vocal 11: Jordi Piñol Martínez
Vocal 12: Joaquim Blanch

L'Associació Selva Camerun està donada d'alta a la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya, amb el número de registre 35316, així com també, a l'Agència Tributària del Ministeri d'Hisenda amb el número Identificació Fiscal G64698418.
Històric de noticies +
Asociació Selva Camerun. Tots els drets reservats. | info@selvacamerun.org